featured
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Çalık Söz Verdiği Gibi Makam Kapısını Söktürdü

Çalık Söz Verdiği Gibi Makam Kapısını Söktürdü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÇALIK SÖZ VERDİĞİ GİBİ MAKAM KAPISINI SÖKTÜRDÜ

 

ÇALIK: BEYLİKDÜZÜ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

 

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yerel seçimler öncesi söz verdiği gibi Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Makamı’nda bulunan kapıyı söktürdü. Beylikdüzü halkının oyları ve güveniyle bu makama layık görüldüğünü ve bu güveni asla boşa çıkarmayacağını dile getiren Mehmet Murat Çalık, “Bizim kapımız herkese açık. Beylikdüzü için birlikte çalışacağız.” şeklinde konuştu. 

 

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi vatandaşlara verdiği sözü tutarak Beylikdüzü Belediyesi Başkanlık Makamı’nda bulunan kapıyı söktürdü. Geçmişte olduğu gibi bugün de şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Komşularımızla aramızda zaten hiçbir engel ya da mesafe yoktu. Bu kapı burada sadece dekor olarak bulunuyordu ve her zaman ardına kadar açıktı.” ifadelerini kullandı.

 

“Bizim kapımız herkese açık”

 

Beylikdüzü halkının oyları ve güveniyle başkanlık makamına layık görüldüğünü ve bu güveni asla boşa çıkarmayacağını dile getiren Mehmet Murat Çalık, “Bizim kapımız herkese açık. Beylikdüzü için birlikte çalışacağız. Bu yüzden başkanlık odamızın kapısı kaldırdık. Biz çalıştıkça Beylikdüzü kazanacak, Beylikdüzü kazandıkça biz daha çok çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

Beylikdüzü Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!