
Balıkçı Kenan’dan Dikkat Çeken Basın Toplantısı “Ahtapotun Kolları Her Yerde”
Beylikdüzü’nün tanınmış isimlerinden Balıkçı Kenan (Kenan Balcı), Beylikdüzü ve Büyükçekmece’deki arsalarıyla ilgili yaşadığı sorunları kamuoyuyla paylaşmak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan basın mensuplarını hem Beylikdüzü hem de Büyükçekmece’de bulunan arazilerinde gezdiren Balcı, yerinde incelemeler eşliğinde açıklamalarda bulundu.
Kenan Balcı, yıllardır süregelen sorunların artık dayanılmaz bir boyuta ulaştığını belirterek, “Her yerde ahtapotun kolları var. Nereye elimi atsam sorun çıkıyor. Bu topraklarda yatırım yaptım, emek verdim ama şimdi hem Beylikdüzü’nde hem Büyükçekmece’de önüme sürekli engeller çıkarılıyor,” dedi.
Arazileri üzerinde çeşitli idari ve hukuki sorunlarla karşı karşıya kaldığını belirten Balcı, bu durumun hem ticari faaliyetlerini hem de kamuoyundaki güveni zedelediğini ifade etti. “Ben bu topraklarda büyüdüm, yatırım yaptım. Şimdi kendi mülküme giremeyecek hale geldim,” sözleriyle yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.
Basın toplantısında sıkça “ahtapotun kolları” ifadesini kullanan Kenan Balcı, bu sorunların kişisel değil, sistematik olduğunu ima ederek dikkatleri üzerine çekti. Balcı’nın bu açıklamaları kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, gözler şimdi Beylikdüzü ve Büyükçekmece belediyelerinden gelecek resmi açıklamalara çevrildi.
Kenan Balcı’nın iddialarına ilişkin belediyelerin nasıl bir yanıt vereceği ve mevcut sorunların nasıl çözüleceği merakla bekleniyor. Kenan Balcı (Balıkçı Kenan) Basın toplantısı ve arazi tanıtım toplantısından görüntüleri izleyebilirsiniz.