Vehbi Orakçı Duygularını Paylaştı

Geçtiğimiz günlerde ”baba” acısı yaşayan Beylikdüzü Belediyesi kurucu belediye başkanı ve Arev Vakfı başkanı iş insanı Vehbi Orakçı Reşat Orakçı için duygularını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.
Baba acısı bir başkaymış dostlar…
Duanızı eksik etmeyin lütfen.
3 gündür, Genel Başkan, Bakan, Milletvekili, Belediye Başkanı, Alim Ulema, Akademisyen, İl Başkanı, İlçe başkanı, Meclis Üyesi, Muhtar, STK Başkanı, yaşlı, genç, kadın erkek onbinlerce akraba, arkadaş, komşu, eş, dost gelerek, arayarak veya mesaj göndererek acımızı paylaştınız. Acımız azaldı, gözyaşlarımız dindi, sağolun varolun hepinize gönül dolusu teşekkürler.
Trakyalı, 35 yıllık bir komşumuz “Garip doyuran” dedi Hakkın rahmetine uğurladığımız Babam için.
Evet kendimi bildim bileli Erzurum’da ve Beylikdüzün’de şefkat ve yardım eli hep garip gurabanın, hastanın, dulun ve yetimin üzerindeydi.
Çalışkanlık, iyilik, yardımseverlik, vicdan, merhamet, komşu ve akraba hakkına hürmet, dik duruş, hizmet, vefa, hatıraya sadakat ve fedakarlık timsaliydi muhterem babam.
Adı gibi Reşat altını değerindeydi. Toplumsal fayda, dayanışma ve eğitimi çok önemserdi. Köyümüzde kız çocuklarının okula verilmesine öncülük etmişti 55 sene önce.
Allah ömür verdikçe onun ve rahmetli annemin hatırasına ve insanlara faydalı olmak üzere zihnime ve kalbime nakşettiği değerelere sadık kalacak ve daha çok çalışıp üreteceğim inşallah.
Bizlerde Lonca Medya ve beylikduzu.com.tr olarak Reşat Orakçı amcamıza Allahtan Rahmet diliyor, Orakçı ailesine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.
Lonca Medya
beylikduzu.com.tr65
Arev VakfıbeylikdüzüReşat OrakçıVehbi Orakçı