Usveri Eğitim’den Erken Kayıt Fırsatları Devam Ediyor

Beylikdüzü merkezli uzman öğretmen kadrosu, rehberlik ve koçluk hizmeti ile 1-5-8 kişilik vip sınıflarda hizmet veren Usveri Eğitim 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı kayıtları başladı.

Usveri Eğtim Kurucu Müdürü İş İnsanı Veysi Uzunköprü Usveri Eğitim olarak Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Beylikdüzü adresinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Geometri, Türkçe, Tarih, Coğrafya alanında uzman eğitmenler ile hizmet verdiklerini belirterek, TYT & AYT öğrencisi öğrencileri hazırladıklarını belirtti.

Usveri Özel Öğretim Kursu’un tercih ettiğinizde;

Sıra dışı eğitim – öğretim ortamı, Öğrenciyi izleyen, motive eden uzman öğretmen kadrosu, Bireysel öğrenme stilleri tespiti ile derslerin işlenmesi, Yeni nesil kaynaklar, Sanatsal, kültürel, sportif aktiviteler, Yenilikçi eğitim anlayışıyla kişiye özel materyal desteği, Usveri Özel Öğretim Kursu’nu seçtiğinizde bizi özel yapan ve daha iyisini isteyenlerin tercih ettiği eğitim kurumunun size sunduğu olanakların da kapısını aralamış olacaksınız.

Öğrencilerimiz İçin En İyi Ortamı Sağlamaya Çalışıyoruz

Eğitimin her kademesinde ve kariyerin her aşamasında başarılı bir sınav vermesi gereken öğrencilerimiz için en iyi ortamı sağlamaya çalışıyoruz. Millî Eğitim Bakanlığı ve ÖSYM’ye bağlı bütün sınavlarda maksimum başarıyı elde etmek öncelikli hedefimizdir. Başarının tek bir formülü yok. Hayallerin de çalışma biçimin de diğerlerinden farklı! İşte bu nedenle, sadece sana özel bir çalışma programı oluşturarak, seni, tercihlerin doğrultusunda ve bir özel ders öğretmeni titizliğinde sınava hazırlıyoruz. Eksiklerini belirleyerek, Akıllı öneri sistemi sayesinde karşına yalnızca izlemen gereken konu anlatım videolarını ve çözmen gereken soruları çıkararak, eksiksiz ilerlemeni sağlıyoruz.

beylikdüzübeylikdüzü eğitimUsveri Eğitim