Sosyal Beylikdüzü Projesi Tanıtıldı

Sosyal Beylikdüzü Projesi Beylikdüzü Kaymakamlığı tarafından hazırlanarak BASIN mensuplarına tanıtımı yapıldı. Beylikdüzü Kaymakamı Dr.Mustafa Altınpınar ve Beylikdüzü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ömer Faruk Koçyiğit tarafından tanıtımı gerçekleştirilen proje sonrasında basın mensuplarının proje ile ilgili soruları ve düşünceleride paylaşıldı.

KAYMAKAMLIK YENİ PROJESİNİ TANITTI

”Sosyal Beylikdüzü” projesi, milletçe içerisinde bulunduğumuz pandemi koşullarında Beylikdüzü vatandaşlarının kamu hizmetlerine elektronik ortamda ulaşabilmesini sağlamak, kişiler arası teması en aza indirmek, mesafe ve hijyan kurallarını uygulayabilmek adına Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar öncülüğünde ve Beylikdüzü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hayata geçirilmiştir.

Beylikdüzü vatandaşlarının beceri ve yeteneklerine uygun bir işe yerleşmesine katkıda bulunmak adına, proje web sitesi ve mobil aplikasyonu üzerinde bir istihdam modülü bulunmaktadır. İstihdam modülü ile vatandaşlar CV’lerini oluşturabilecek, istihdam uzmanınca işverenlerle görüşülerek modüle eklenen iş ilanlarına göz gezdirebilecek, ister kendi seçtiği ilanlara doğrudan, isterse de proje istihdam uzmanının yönlendirmesi ile iş ilanlarına başvurabilecektir. Ayrıca iş ilanı modülde yayınlanan işverenler, isterlerse havuzdaki CV’lerden kendi istihdam alanları ile ilgili olanları görebilecek ve doğrudan iş arayan vatandaşla görüşebilecektirler. Site Kullanıcıları sosyalbeylikduzu.com istihdam modülü aracılığıyla süreç boyunca proje personelimizden her iş başvurusu -işverenle bağlantı kurma- işe yerleştirme sürecinin her aşamasına destek alabilecektirler.

ACİL DURUM BUTONU İLE HİZMETE ERİŞİM KOLAYLAŞACAK

Proje web araçları ve mobil uygulamalar aracılığıyla vatandaşların Vefa Sosyal Destek yardımları ve vakıf hizmetlerine talep ve erişimini mümkün kılar. Talepten neticelendirmeye kadar sürecin her aşamasını elektronik olarak takip altına alan ”Sosyal Beylikdüzü” web sitesi ve mobil uygulama aracılığıyla ilçe sakinleri başka bir işleme gerek kalmaksızın başvuru oluşturabilir, gereken bilgileri Vakıf müdürlüğüne ulaştırabilir ve sürecin tamamını elektronik olarak izleyebilirler.

Sosyal Beylikdüzü web sitesi ve mobil uygulamasında, yalnız yaşayan şehit anne ve babaları ile Kaymakamlık vefa hizmet projesinden yararlanan yaşlı vatandaşların acil durumlarda doğrudan proje destek birimlerine ulaşabileceği ”acil durum butonu” bulunmaktadır. Bir buton aracılığıyla tek bir dokunuşla proje operatörlerine ulaşım sağlanarak sorunlar ilgili rehberlik hizmeti sağlanacaktır.

Lonca Medya

 

beylikdüzü kaymakamıDr.Mustafa AltınpınarProjeSosyal Beylikdüzütanıtım