Murat Kurum Beylikdüzü Gürpınar Balık Halini Ziyaret Etti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü’nde bulunan Gürpınar Balık Hali’ni ziyaret etti. Ziyaretinde esnafı dinleyen Kurum, semtin ticari ve sosyal dinamikleri hakkında bilgi edindi.

Esnafın sıcak karşılamasıyla karşılaşan Kurum, esnafla bir araya gelerek onların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Gürpınar Balık Hali’nde çalışan esnafın, yaşadıkları çeşitli zorluklar ve belediyeden talepleri konusunda Kurum’a açık yüreklilikle fikirlerini ilettikleri görüldü.

Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali ziyaretinde Lonca Medya mikrofonlarımıza değerlendirmede bulunun AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum yapmış olduğu açıklamada;

”İnşallah Beylikdüzü hasreti 31 Mart’ta bitecek, Mustafa başkan ile birlikte eser hizmet siyasetine kavuşacak. Hep birlikte bugün esnafımız ile birlikteyiz. Vatandaşımızın ihtiyacı neyse o ihtiyacı gidereceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde İstanbul’un Murad’ı olacak, Beylikdüzü’nde Mustafa Günaydın gelecek, inşallah hepimizin yüzü gülecek” dedi

Gürpınar Balık Hali’ndeki ziyaret, Murat Kurum’un saha çalışmalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Kurum’un esnaf ziyaretleri ve yerel halkla doğrudan teması, seçim öncesi İstanbul’un farklı bölgelerindeki ihtiyaçları ve beklentileri anlamak adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Lonca Medya

Balık HalibeylikdüzüibbMurat KurumMustafa GünaydınRöportaj