MHP Beylikdüzü Komşum Nasılsın!

Beylikdüzü MHP İlçe başkanı Ali Aydın başkan yardımcısı Ali Şevki Karataş ve  ilçe teşkilatı, MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Arzu Erdem Beylikdüzü Karadenizliler Dernek Başkanı Halil İbrahim Türkgenç ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Beylikdüzü MHP İlçe teşkilatını kemençe ile karşılayan Beylikdüzü Karadenizliler Derneği başkan ve yöneticileri MHP ilçe başkanlığının ziyaretinden dolayı dernek başkanı Halil İbrahim Türkgenç teşekkürlerini ifade etti. Beylikdüzü MHP İlçe Başkanı Ali Aydın ise ziyaretlerin ilçe genelinde devam edeceğini ve aldıkları sorunlarla ilgili genel merkezi bilgilendireceklerini belirtti.

MHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Komşum Nasılsın Toplantılarını Başlattı

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem ise yaptığı konuşmasında “Liderimizin başlattığı bölge bölge toplantıları, devamında il il yaptığımız toplantılar, bütün ilçeleri dolaşarak yaptığımız toplantılar şimdi ise KOMŞUM NASILSIN diyoruz ve hanelere giriyoruz. Hanelere girerken komşularımız sadece evler değil, evlerdeki insanlar değil, aslında komşularımız bizim örnek verirsek Beylikdüzü’ndeki bütün Karadenizliler, çünkü biz biliyoruzki biz Beylikdüzü’nde karadenizlilere ulaşınca, akrabasına, çevresine, üst komşusuna, herkese ulaşmış olacağız” onun için bizleri kabul ettiğiniz için ben çok teşekkür ederim dedi.

Ziyaretten dolayı MHP İlçe Başkanı Ali Aydın ve yönetim kurulu ile birlikte MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Arzu Erdem Beylikdüzü Karadenizliler Dernek Başkanı Halil İbrahim Türkgenç başkanlığında  yönetim kurulu üyelerine  teşekkürlerini ifade ettiler, kendilerine yöneltilen sorularıda cevaplayan milletvekili Arzu Erdem yine kemençe eşliğinde hatıra fotoğrafları çekindikten sonra dernek merkezinden ayrıldı.

Lonca Medya

www.beylikduzu.com.tr

Ali AydınAli Şevki KarataşArzu ErdemBeykarderHalil İbrahim TürkgençMHP BeylikdüzüMilletvekiliZiyaret