Ekrem KAP’dan Beylikdüzü Sivaslılar Derneğine Ziyaret

Beylikdüzü’nde AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olan Ekrem Kap, mahalle ziyaretlerine ek olarak Beylikdüzü Sivaslılar Derneği’ni ziyaret ederek, Beylikdüzü’ndeki Sivaslı vatandaşlar ve Beylikdüzü Sivas Kongre Binası’nda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Ekrem Kap, Beylikdüzü Sivaslılar Derneği’ni ziyaretinde Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Günay ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret kapsamında yapılan sohbetlerde, Sivaslılar Derneği’nin çalışmaları, dernek üyelerinin talepleri ve Beylikdüzü’ndeki sivil toplum hayatı konuşuldu.


Ziyaretin ardından, Beylikdüzü Sivas Kongre Binası’nda düzenlenen toplantıya katılan Ekrem Kap, Beylikdüzü’ndeki Sivaslı vatandaşlarla bir araya gelerek, onların görüşlerini dinledi. Sivaslılarla gerçekleşen bu buluşma, hem dayanışmayı pekiştirmek hem de Beylikdüzü’ndeki Sivaslıların beklentilerini anlamak adına önemli bir platform sağladı.

Ekrem Kap, Sivaslılarla yapılan bu samimi toplantıda, “Beylikdüzü’nü daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek ve her kesimi kucaklamak için buradayız. Sivaslı kardeşlerimizle bir araya gelerek, onların taleplerini dinlemek ve çözüm noktasında birlikte hareket etmek istiyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Günay ise, “Ekrem Kap’ın ziyareti bizleri mutlu etti. Kendisiyle gerçekleştirdiğimiz samimi sohbetlerde, Beylikdüzü’ndeki Sivaslıların ihtiyaçlarına duyarlılık gösterdi. Beylikdüzü’ne yönelik projelerini dinledik, ziyaretinden ötürü kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ekrem Kap, Sivaslılar Derneği ziyareti ve Beylikdüzü Sivas Kongre Binası’ndaki buluşma ile ilgili yaptığı bu ziyaretlerle, seçim kampanyası sürecinde farklı kesimlerle olan diyalogunu güçlendirmeye devam ediyor.

Lonca Medya

AK PartibeylikdüzüEkrem KapEyyüp GünaySivas Kongre BinasıSivaslılarSöyleşi