Cumhuriyetin Temellerinin Atıldığı Bina Beylikdüzü’nde!

Beylikdüzü Sivas Kongre Merkezi açılış sonrası ilk konuklarını Beylikdüzü Sivaslılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı proğramında ağırladı. Sivas siyaset ve iş dünyası temsilcilerinin katıldığı sabah kahvaltısına Sivas Valisi Dr.Yılmaz Şimşek’de katılım sağladı.

Sabah kahvaltısı programı sonrası Beylikdüzü Sivas Kongre binasını gezen konuklara iş insanı Demir Grup yönetim kurulu başkanı Hamit Demir bina ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Sivas Valisi Dr.Yılmaz Şimşek, Vali yardımcısı Kadir Algın, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Serdal Mumcu, Beylikdüzü Kaymakamı Dr.Mustafa Altınpınar ile birlikte CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, AK Parti önceki dönem milletvekillerinden Selami Uzun, MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkanı İsmail Erdem’de bina ili ilgili duygu ve düşüncelerini anlattılar. Programa katılım sağlayanlar arasında SivasSpor Başkan yardımcısı Erdoğan Bozatlı, Sivas Sanayici İş İnsanları Dernek Başkanı Hüsnü Eken ile birlikte çok sayıda iş insanı katılım sağladı.

Lonca Medya mikrofonlarımıza değerlendirmede bulunan Sivas Valisi Dr.Yılmaz Şimşek Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, milli mücadelemizin başlatıldığı bir binanın replikasının burada olması çok gurur verici. Bu binamızın aynı zamanda Gençlik Merkezi olduğunu öğrendik. Gençlerimiz burada milli mücadele ruhuna uygun olarak milli ve manevi değerler doğrultusunda yetiştirilecektir. Ben bu binanın yapımından dolayı emekleri geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Hamit Demir binanın başlangıç aşamasından bitimine kadar geçen süre ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Beylikdüzü Kaymakamı Dr.Mustafa Altınpınar’ında duygu ve düşüncelerini paylaştığı süreç sonrası konuklara bina gezidireler bina ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Lonca Medya

AçılışBeylikdüzü Sivas KongresiBeylikdüzü Sivaslılarİş DünyasıKahvaltıSivaslılar