Burası Beylikdüzü

Beylikdüzü Belediyesi yeni bir tesisi daha Beylikdüzü halkı ile buluşturmaya hazırlanıyor. 21 Ağustos Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Kırlangıç Yaşam Alanlarına bağlı olarak hizmet verecek olan Kırlangıç Kumsal Cafe ile Ege sahillerini aratmayacak kalitede bir işletme ile Beylikdüzü halkını buluşturuyor.

Beylikdüzü İstanbul ilçeleri içerisinde fark yaratmaya devam ediyor. Yaşam Vadisi etaplarıyla Beylikdüzü halkının ve çevre ilçelerin uğrak yeri olan Beylikdüzü Yakuplu Kent Koruluğu ilede yaşam alanları ile dikkat çekmekteydi. Kırlangıç Kumsal Cafe ilede yeni bir alan daha Beylikdüzü halkının hizmetine açılıyor.

Beylikdüzü’lülerin deniz ve kumsalı tam anlamıyla yaşayacakları Kırlangıç Kumsal Cafe açılışı Cumartesi günü gerçekleşiyor. Ege sahillerini aratmayacak özellikte planlamasıyla hazırlanan işletme şimdiden Beylikdüzü ilçesinde gidilecek ve gezilecek yerler arasında yerini almış durumda…

Beylikdüzü Kırlangıç Kumsal Cafe’nin açılış görüntülerini ve açılıştan izlenimlerinizi Lonca Medya ajansımız bünyesinde olan beylikduzu.tv ve beylikduzu.com.tr internet sitelerimiz üzerinden sizlere aktaracağız.

Beylikdüzü CafeBeylikdüzü Gezilecek YerlerBeylikdüzü PlajDenizKırlangıç Kumsal CafePlaj