Beylikdüzü Trabzonlular Derneği Bayramlaşma Programı Düzenledi

Beylikdüzü Trabzonlular Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programı Beylikdüzü Yakuplu Mahallesindeki dernek merkezinde gerçekleşti.

Beylikdüzü Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Günaydın ile İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Şenocak’ta bayramlaşma programına katılarak vatandaşlarla sohbet ettiler.

Beylikdüzü Trabzonlular Dernek Başkanı Ali Osman Esertaş dernek çalışmaları ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Beylikdüzü ilçesinde kurmuş oldukları Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları spor kulübü ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları Spor Kulübü başkanı ve Beylikdüzü Trabzonlular Dernek Başkan Yardımcısı Hasan Limanoğlu ise yapmış olduğu açıklamada kulüp hakkında bilgilendirme yaptı ve Pazar günü Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi Beylikdüzü Hasan Doğan Stadında oynayacakları spor karşılaşmasına davet etti.

Beylikdüzü Trabzonlular Derneği faaliyetlerinede değinen dernek başkanı Ali Osman Esertaş dernek olarak kadınların aile ekonomisine katkıda bulunması adına düzenlemiş oldukları gümüş işlemeciliği, telkari gibi kursların devam ettiğini değerlendirmek isteyen herkesi dernek merkezine beklediklerini ifade etti.

Beylikdüzü Trabzonlular Derneği Bayramlaşma programına katılım sağlayan AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Bayram Şenocak ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın’ı dernek başkanı Ali Osman Esertaş, işadamı Fatih Altuntaş ve beraberindekiler yolcu etti.

Beylikdüzü Trabzonlular Derneği

BayramlaşmabeylikdüzüBeylikdüzü Trabzonlular Derneği