Beylikdüzü Komşularından Mont & Kırtasiye Desteği

Beylikdüzü Komşuları Derneği (BEYKOMDER) tarafından Doğu ve Güneydoğu bölgesinde eğitim gören öğrenciler için yardım severler tarafından hazırlanan Mont ve Kırtasiye desteklerini hazırlayarak ihtiyaç sahibi öğrenciler için Şırnak Uludere’ye gönderiyor. Bu anlamlı gönderim öncesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu ve Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Necla Kotil Saruhan’da dernek üyeleri ile bir araya gelerek hem sohbet ettiler hemde desteklerini açıkladılar..

Beylikdüzü Komşular Derneği tarafından Şırnak Uludere’de eğitim gören öğrenciler için gönderilecek olan Mont & Kırtasiye destekleri için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Dernek Başkanı Osman Tezemir,  Meclis Üyesi Necla Kotil Saruhan, Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu Lonca Medya www.beylikduzu.tv mikrofonlarımıza konu ile ilgili açıklamalarda bulundular.

Beylikdüzü Komşuları Derneği ve hayır severler tarafından karşılanan paketler istenilen yaş ve kriterlere göre hazırlandıktan sonra dernek yöneticileri tarafından kargo öncesi özenle paketlendi.

Beylikdüzü Komşuları Dernek yönetim kurulu üyeleri ile çay içen ve uzun bir süre sohbet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık Beylikdüzü Belediyesi olarak güzel olan tüm çalışmaların yanında olduklarını ifade ettiler.

Lonca Medya

BeykomderKırtasiyeMontÖğrenciŞırnakUludereYardım